top of page

Over ons:

Flyboard Dreams Showteam
 

[Oprichter van Xtreme Marine Sports]

"Passie en doorzettingsvermogen kunnen dromen realiseren"

 

Welkom op de pagina van Flyboard Dreams Showteam

Mijn naam is Alex en ik werk sinds 2020 onder de naam "Flyboard Dreams". Van 2012 tot 2020 was ik de oprichter en eigenaar van het bedrijf Xtreme Marine Sports, waarmee ik flyboardclinics en -shows verzorgde. In januari 2020 ben ik na 14 jaar zelfstandig ondernemer weer in loondienst gaan werken voor een werkgever. Daarom heb ik mijn 'kindje' "Xtreme Marine Sports" overgedragen aan een goede vriend en collega. Toch kon en wilde ik niet helemaal afstand nemen van het flyboarden en de verbazing die ik elke keer weer op de gezichten van mensen zie als ik vlieg. Daarom heb ik besloten om onder de naam "Flyboard Dreams" alleen nog maar shows te doen in Nederland, België en Duitsland.

 

Inmiddels is mijn netwerk in de flyboardshowwereld zo groot dat ik, naast het flyboarden, ook andere fantastische artiesten kan inzetten tijdens mijn shows. Dit kan zowel op als naast het water, denk hierbij aan freestyle jetskiën, waterskiën, thema-artiesten en dansacts.

 

Daarom ga ik hieronder verder met "wij", omdat ik het niet altijd alleen doe.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Wij bieden spectaculaire shows aan voor uw evenement, opening of andere gelegenheid.

 

Onze shows geven wij zowel overdag als 's avonds en over de hele wereld.

 

De avondshows worden meestal uitgevoerd in LED-pakken in combinatie met fakkels en/of vuurwerk. Dit zorgt bij de meeste mensen voor het echte wauw-effect, omdat dit er geweldig uitziet op het water.

 

De prijs van een show is afhankelijk van uw wensen, het aantal artiesten, de afstand, het aantal shows en de duur van de shows.

 

Meerdere shows op een dag of meerdere dagen achter elkaar zijn uiteraard mogelijk, net zoals meerdere flyboarders, jetskiërs of andere entertainers voor uw show. Deze prijzen zijn bespreekbaar en wij maken hier indien gewenst een passende offerte voor.

 

Belangrijk voor ons waterspektakel is dat het water minimaal 2,5 meter diep is voor een veilige show, dat wij te water kunnen met onze jetskitrailer en/of te water kunnen worden gelaten door middel van hijsmateriaal. Laatstgenoemde kunnen wij, indien nodig, ook zelf regelen.

 

Iedereen kan op een flyboard staan en wat zwaaien, maar een echte show geven met acrobatische stunts en tegelijkertijd spelen met het publiek is een vak apart.

 

Wij hebben sinds 2014 ervaring met flyboardshows en werken dan ook alleen met professionele flyboarders die tot de wereldtop behoren.

 

Ik heb zelf onder andere al shows gedaan in Dubai, Rusland, Turkije, Frankrijk, Monaco, Nederland, België, Duitsland, Indonesië en Mauritius, samen met de beste flyboarders van over de hele wereld. Daarnaast heb ik ook voor het officiële Zapata Showteam gewerkt; Franky Zapata is de uitvinder van het Flyboard, FlyboardAir en inmiddels ook de Jet Racer.

 

Spektakel en show zijn dan ook 100% gegarandeerd!

 

Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen, bel of mail ons dan vrijblijvend voor meer informatie.

bottom of page